Home banner
Home banner mobiel
Robotcel totaalsysteem

Totaaloplossing robotcel voor lassen, snijden, frezen of ontbramen in elk bedrijf.

Bent u ervan overtuigd dat robotica enkel een optie is voor grote productiebedrijven? Dit is niet langer het geval! Dankzij het robotcel totaalsysteem van Tungsten Robotics liggen robotlassen, lasersnijden of plasmasnijden ook voor u binnen handbereik.

demo aanvragen

Robot Tungsten

All-in robot

Tungsten Robotics ontwikkelt ready to use robotcellen van superieure kwaliteit, die intuïtief te bedienen zijn en exact op maat van uw bedrijf worden gemaakt. Tungsten Robotics biedt u de mogelijkheid tot een toegankelijke investering in cad cam automatisering, zoals een lasmachine, lasrobot of plasmasnijder.  

Robot icoon

Robot

Software Tungsten

Software

Tungsten Robotics ontwikkelt zelf zijn cad cam en robot software. Zo garanderen wij een flexibele, vlot beheersbare en intuïtieve bediening van uw robotica. Alle interfacing tussen lasrobot, plasmasnijder en lasbron wordt via een gecentraliseerd programma aangestuurd.

Software icoon

Software

Welding source Tungsten

Welding source

Tungsten Robotics brengt de verbinding tussen de lasbron en lasrotbot voor u tot stand en staat daarnaast in voor de configuratie van uw robotica. Het inlezen van uw lasrobot en lasbron in de cad cam software, de Robotmaster V7, nemen wij volledig voor onze rekening. Zo kunt u na de installatie van uw robotcel meteen aan de slag.

Welding source icoon

Welding source

Custom made cell Tungsten

Custom made cell

Tungsten Robotics biedt u eveneens de mogelijkheid om uw robotcel op maat te laten maken. We stemmen onze robotica zonder problemen af op de beschikbare ruimte binnen uw productiesite. Ook hier nemen we het inlezen van de op maat gemaakte delen van uw robotcel in de cad cam software volledig voor onze rekening.

Custom made cell icoon

Custom made cell

Toebehoren Tungsten

Toebehoren

Tungsten Robotics voorziet zelf alle toebehoren die nodig zijn om uw robotcel operationeel te maken. Zo leveren wij de elektrische sturing en de bedieningszuil van uw robotica, maar ook lichtschermen en hekwerk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse andere toebehoren voor robotlassen en plasmasnijden, zoals plasmasnijtafels, lastafels, manipulators, kalibertools, enz.

Toebehoren icoon

Toebehoren

Turnkey consultancy

Cases

alle cases

Vervangen bestaande palletiseerrobot door Fanuc M410

De nieuwe Fanuc m410 palletiseerrobot moest in een bestaande palletiseercel geïntegreerd worden,hiervoor rekende de klant op onze expertise om dit tijdens een geplande stilstand tot een geslaagd project te brengen.

 

 

 

 

 

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

cobot tiglassen

Fanuc CRX cobot voor Tiglassen

Bent u tevergeefs op zoek naar een extra TIG lasser of wilt u uw ervaren TIG lassers kunnen vrijmaken voor complexere werkstukken? Dan is onze cobot oplossing met Fanuc CRX, Kemppi MasterTig, Binzel Abitig en Binzel Abidrive de perfecte oplossing voor u!

In geen tijd kan u nieuwe programma's aanleren via de gebruiksvriendelijke interface of met de optionele tweehandsbediening. De Binzel Abidrive zorgt voor een continue draadaanvoer, zodat de lassen telkens perfect uitgevoerd worden.

Fanuc CRX cobot
Fanuc CRX teach pendant
abitig cobot
Binzel Abitig

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Hypertherm - Partner Tungsten
Fanuc - Partner Tungsten
Siemens - Partner Tungsten
Robotmaster - Partner Tungsten
Abicor - Partner Tungsten
Kemppi - Partner Tungsten
Ixon - Partner Tungsten