Consultancy & training

Bij Tungsten Robotics leiden we uw lasrobot operatoren in een mum van tijd op tot multitaskende vakspecialisten. Vanaf het moment dat de operator vertrouwd is met onze robotica, zal hij in staat zijn om simultaan verschillende lasmachines of plasmasnijders te bedienen.

Cases

alle cases
cobot tiglassen

Fanuc CRX cobot voor Tiglassen

Bent u tevergeefs op zoek naar een extra TIG lasser of wilt u uw ervaren TIG lassers kunnen vrijmaken voor complexere werkstukken? Dan is onze cobot oplossing met Fanuc CRX, Kemppi MasterTig, Binzel Abitig en Binzel Abidrive de perfecte oplossing voor u!

In geen tijd kan u nieuwe programma's aanleren via de gebruiksvriendelijke interface of met de optionele tweehandsbediening. De Binzel Abidrive zorgt voor een continue draadaanvoer, zodat de lassen telkens perfect uitgevoerd worden.

Fanuc CRX cobot
Fanuc CRX teach pendant
abitig cobot
Binzel Abitig

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Robotcel voor combinatie van plasmasnijden en lassen

Voor een machinebouwer in West-Vlaanderen werd een robotcel gebouwd waarbij de robot zowel plasmasnijden als lassen voor zijn rekening neemt. De werkvoorbereiding voor de robotprogramma’s werd hierbij herleid tot een minimum. Via de Robotmaster V7 cad cam software worden de 3D bestanden vanuit de engineering afdeling nu razendsnel verwerkt tot afgewerkte producten. 
                        

 

 

 

 

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!